Hjelp, det kommer noen!
Til forsiden
HELSEFORHOLD / FAMILIERUSMIDLERSEKSUALITET
 

Dette spørsmålet ble stilt 22.3.2011 og ble besvart 29.3.2011.

Vi gjør oppmerksom på at svaret er eldre enn 6 måneder. Det kan i løpet av denne perioden skjedd endringer eller korreksjoner som gjør at informasjonen ikke lenger er korrekt.
Hilsen driftsansvarlig

Spørsmål:

Hei.

Jeg har brukt nesespray i over 10 år, og hatt noen runder med bihulebennelse, og ellers mye vondt fremme i hodet til tider, pga. tetther. Jeg var til ct røntgen av bihulene for et par uker siden, og fikk svar i går. De fant ikke noe.

Men når de tar bilde av bihulene, kommer nesen også med på bilde da? Jeg tenker på eventuelle polypper jeg kanskje kan ha i selve nesen?

Tok nettopp en kutips litt inni nesen, så jeg nådde lenger inn enn jeg ellers ville ha gjort, og der traff jeg på en "klump", en litt hard, og det føltes ikke som snørr. Har kjent den før også. Så det er noe der som sikkert ikke skal være der. Kun på den ene siden.

Hvordan kan de ta den bort dersom det er polypp? Og vil jeg ha vondt lenge etterpå? Er det smertefritt? Hvordan foregår det?

Innsendt av jente 25 år

(Kroppen, Undersøkelser / operasjoner)

Svar:

Hei

Nesen kommer med ja og de ville nok sett en stor polypp. Hvis du har polypp så kan denne kanskje fjernes, men det må vurderes av en øre-nese-halslege. Det er som oftest en ganske rask og smertefri prosess.

Vennlig hilsen legen

< Tilbake

 

Nordland fylkeskommune

Sosial- og helsedirektoratet
© 2002-2014 Klara Klok <post@klara-klok.no>. Sidene er utviklet av SERIA.no. Design: KREMdesign AS | Spørsmålsindeks
Skriv ut Skriv ut