Hjelp, det kommer noen!
Til forsiden
HELSEFORHOLD / FAMILIERUSMIDLERSEKSUALITET
 

Dette spørsmålet ble stilt 25.4.2011 og ble besvart 2.5.2011.

Vi gjør oppmerksom på at svaret er eldre enn 6 måneder. Det kan i løpet av denne perioden skjedd endringer eller korreksjoner som gjør at informasjonen ikke lenger er korrekt.
Hilsen driftsansvarlig

Spørsmål:

hei eg er 20 år, har smerter mellom skulderblad å ned mot korsryggen(langs ryggsøylen føles det ut som hvertfall), det er der konstant men når eg jobbe fysisk så blir smertene mindre, men av og til får eg stråling ned i høyre legg på foten, har slitt med dette i litt over 6 måneder nå. men i begynnelsen så var smertene kun med venstre skulderblad, men nå er di imellom skulderbladene, så litt ut på sidene, smertene er på bestemte plasser, når legen trykte meg mellom skulderblad så fekk eg ganske vondt, så var det et område midt i ryggen det ikke var vondt og når han kom ned mot korsryggpartiet så blei det passelegt vondt igjen.ps har trent styrketrening i ca 1 år nå. er litt redd for om dette er alvorlig om det er noe jeg må leve med resten av livet eller om eg kan bli kvitt dette.
kiropraktoren sier at dette ikke er alvorlig, men det forsvinner jo aldri, så nå har eg netopp begynt å gå til fysioterapi for og se om det hjelper, eg får treningsveiledning hos fysioterapi som eg netopp har begynt med, så nå trene eg i slynger i steden for styrketrening.heilt til slutt, eg tok røntgenbilde av ryggen, der fant di ingenting, å legen min mener at det er muskulære smerter. men eg er litt redd for om dette er noe jeg må leve med resten av livet. er og litt redd for om det kan være isjas. håper på et positivt og fyldig svar.mvh gutt 20 år

(Smerter)

Svar:

Hei!

Isjias er hvis man har en prolaps i en mellomvirvel skive som presser på isjias nerven, det har du ikke siden røntgenbildet er normalt.

Det eneste du kan og bør gjøre er å få et treningsopplegg hos fysioterapeuten og så fortsette ryggen.

Ryggen får det bedre jo mer trent ryggmusklene er.

Hilsen legen

 

< Tilbake

 

Nordland fylkeskommune

Sosial- og helsedirektoratet
© 2002-2014 Klara Klok <post@klara-klok.no>. Sidene er utviklet av SERIA.no. Design: KREMdesign AS | Spørsmålsindeks
Skriv ut Skriv ut