Hjelp, det kommer noen!
Til forsiden
HELSEFORHOLD / FAMILIERUSMIDLERSEKSUALITET
 

Dette spørsmålet ble stilt 30.10.2011 og ble besvart 2.11.2011.

Vi gjør oppmerksom på at svaret er eldre enn 6 måneder. Det kan i løpet av denne perioden skjedd endringer eller korreksjoner som gjør at informasjonen ikke lenger er korrekt.
Hilsen driftsansvarlig

Spørsmål:

1. Jeg har bollemus, det er så stygt! lurer på om jeg kan fjerne den ? eller siden jeg er ikke overvektig (161,4 høy og 68 kg) så hvis jeg trener, vil litt av den forsvinne da?

2. Jeg klarer ABSOULUTT ikke å barbere underlivet, jeg får ikke bort alle hårene, jeg begynner å blø også blir det røde prikker som ser ut som kviser.. jeg vil ikke ha hår der i det hele tatt! og det hjelper absoulutt ikke og barbere nedover heller. Jeg skal spare så det vokser ut så prikkene blir borte. Hvordan skal jeg gå frem når det har vokst ut? voks? hårfjerningskrem? barbere? hvilket merke/midler ? :-)

3. Jeg har store pupper 80D/E men jeg har absoulutt ikke brystvorter! mange som har mindre enn meg har det til og med. De er litt ute liksom, men det ser ut som om noen bare har bitt de av ? ligger liksom et lite hudlag over, æsj.

takk på forhånd!
og plis ikke si at jeg skal snakke med noen (fjes til fjes) for det klarer jeg ikke ! ikke helsesøter eller lege heller.

Innsendt av jente 13 år

(Kroppen)

Svar:

Hei!

Du kan nok ikke fjerne kjønnsorganet ditt.. og utseendet på det, det vil heller ikke forsvinne. Noen ganger har man mye mer fokus på seg selv, og finner feiler og mangler, som egentlig ikke er reelt. De tror at de ser annerledes ut enn det de egentlig gjør.

Voksing eller stripsing, er vel bedre for deg.. enn barbering, siden du plages med prikker og sår. Sørg for å smøre huden din med en salve eller krem som er parfymefri.. etter hårfjerningen, og unngå å være hardhendt. Noen har veldig sensibel hud, og må vente noen dager før neste hårfjerning.

Du trenger ikke snakke med lege.. eller helsesøster om dette. Bryster er forskjellige.. noen får stor brystvorter, andre har små brystvorter, eller brystvorter som vises lite. Om du fryser, så vil nok brystvortene dine vises bedre. Brystvortene kan endre seg, når man blir eldre, og hos noen kvinner skjer ikke dette, selv etter at de har fått barn.. Noen kvinner må leve med at de ikke får store utstående brystvorter..

Vennlig hilsen helsesøster.

 

< Tilbake

 

Nordland fylkeskommune

Sosial- og helsedirektoratet
© 2002-2014 Klara Klok <post@klara-klok.no>. Sidene er utviklet av SERIA.no. Design: KREMdesign AS | Spørsmålsindeks
Skriv ut Skriv ut