Hjelp, det kommer noen!
Til forsiden
HELSEFORHOLD / FAMILIERUSMIDLERSEKSUALITET
 

Dette spørsmålet ble stilt 16.9.2012 og ble besvart 20.9.2012.

Vi gjør oppmerksom på at svaret er eldre enn 6 måneder. Det kan i løpet av denne perioden skjedd endringer eller korreksjoner som gjør at informasjonen ikke lenger er korrekt.
Hilsen driftsansvarlig

Spørsmål:

hvordan får man en gutt til og like deg ? er så intissert i en Gutt han har jeg vært forelska i siden je startet på Ungdomskolen, han er veldig kjekk, og jeg legger merke til at han ser på meg veldig ofte og når jeg ser tilbake snur han seg bort og later som ingenting. Jeg er litt usikker på om han liker meg fordi jeg er mørk i huden og han er lys hvis du skjønner , er dette er grunn til at gutter ikke liker deg ? Har dere noen ''ideer'' på hva slags ting jeg kan gjøre sånn at han bli intissert i meg osv , jeg er bare 13 og vill ikke ha et ''SERIØST'' forhold , viss dere skjønner hva jeg mener ! jeg liker han veldig ogdt og det hadde vært fint om dere hadde gitt meg svar fortest så mulig . PLIIIS. mvh ! Meg

Innsendt av jente 13 år
(redigert)

(Flørting / sjekking)

Svar:

Hei

Så fint at du har funnet en gutt du liker og kjenner at du er forelsket i.

Du kan jo starte med å forsøke å vise at du liker han. Når du treffer han kan du forsøke å smile, møte blikket og holde det. Han vil kanskje da oppdage at det er noe spesielt ved deg, og da har du nådd langt. Gi positiv oppmerksomhet som ros og komplimenter, og vær nysgjerrig på hva han gjør og sier. Snakk med han som en venn, men vis at du trives når dere er sammen. Etterhvert oppdager du kanskje at den gutten du liker snakker ekstra mye med deg eller ser ekstra på deg, og det er tegn på at han liker deg også!

Legger ved en link jeg tror du kan ha nytte av. Her får du tips om flørting og forelskelse: Flørteskolen

Jeg tenker at hudfarge ikke har noen betydning om en gutt blir forelsket i en jente. I allefall så spiller ikke hudfagren noen rolle når man blir kjent. Mennesker er mennesker uansett hvor i verden de bor eller blir født. Mennesker er mer like enn de er forskjellige, og følelser oppleves nok ganske likt uansett hvem man er eller hvor en kommer fra. Med dette mener jeg at det å være glad eller er nok en følelse mange kan kjenne seg igjen i. Men hva som gjør en glad kan nok variere litt fra person til person.

Jeg synes du skal prøve å bli litt mer kjent med denne gutten og flørte litt med han når du får anledning til det.

Lykke til med kjærligheten.

Vennlig hilsen helsesøster

< Tilbake

 

Nordland fylkeskommune

Sosial- og helsedirektoratet
© 2002-2014 Klara Klok <post@klara-klok.no>. Sidene er utviklet av SERIA.no. Design: KREMdesign AS | Spørsmålsindeks
Skriv ut Skriv ut