Hjelp, det kommer noen!
Til forsiden
HELSEFORHOLD / FAMILIERUSMIDLERSEKSUALITET
 

Dette spørsmålet ble stilt 1.4.2012 og ble besvart 4.4.2012.

Vi gjør oppmerksom på at svaret er eldre enn 6 måneder. Det kan i løpet av denne perioden skjedd endringer eller korreksjoner som gjør at informasjonen ikke lenger er korrekt.
Hilsen driftsansvarlig

Spørsmål:

Hei, jeg har veldig foot fetish. Og jeg vil gjerne slikke noen deilige føtter (jenteføtter) men hvordan skal jeg få gjort det? Fordi det er jo litt flaut å spørre om du kan slikke på føttene. På forhånd takk for svar

Innsendt av gutt 14 år

(Seksuell tenning)

Svar:

Hei gutt 14!

Å tenne på føtter, sko og sokker er en ganske vanlig fetish. Det er ganske mange gutter som tenner på å se føtter, sko og sokker. Fetish betyr at en spesiell gjenstand, klær eller en kroppsdel gir seksuell tenning.

Vi vet ikke helt hvorfor vi får ekstra tenning på enkelte ting, men slik er det bare. Det er vanskelig, ja nesten umulig å fjerne en tenning hos en person. Det betyr nok at du alltid vil like føtter godt men etterhvert som du blir eldre og får seksuelle erfaringer så vil kanskje fokuset på føtter tone seg ned. Hvis du kjenner en jente veldig godt(hvis dere er kjærester) og stoler på henne kan du jo spørre om å få lukte/slikke på føttene hennes.

Lykke til!

God påske fra sexrådgiveren

 

< Tilbake

Lignende spørsmål

 

Nordland fylkeskommune

Sosial- og helsedirektoratet
© 2002-2014 Klara Klok <post@klara-klok.no>. Sidene er utviklet av SERIA.no. Design: KREMdesign AS | Spørsmålsindeks
Skriv ut Skriv ut