Hjelp, det kommer noen!
Til forsiden
HELSEFORHOLD / FAMILIERUSMIDLERSEKSUALITET
 

Dette spørsmålet ble stilt 11.1.2011 og ble besvart 14.1.2011.

Vi gjør oppmerksom på at svaret er eldre enn 6 måneder. Det kan i løpet av denne perioden skjedd endringer eller korreksjoner som gjør at informasjonen ikke lenger er korrekt.
Hilsen driftsansvarlig

Spørsmål:

Heisan, først vil jeg si takk for all den gode jobben dere gjør her på klara-klok, dere er til stor hjelp for alle undommer i alle aldre :)!
for det andre:
Jeg har vært ilag med kjæresten min i vel over et halvt år, og vi har "ofte" sex.. Men problemet er at han kommer for fort, og jeg får ikke orgasme.. Har aldri fått det.. Vi kan ha langt forspill med berøring, munn, fingre, ja you name it.. vi prøver alt... og det at jeg ikke får orgasme under samleie og sånt gjør at han føler at han er dårlig i sengen, enda eg sier gang på gang at han ikke er det..
men saken er den at, jeg vil få orgasme av kroppen hans, mens han er inni meg, ikke av fingrene eller munnen.. men rekker det aldri i og med at jeg holder ut mye lengre enn han... vi har prøvd mye av det som står på nettet om hva man kan gjøre, og vi vil ikke oppsøke lege ang dette.. eneste vi ikke har prøvd er kondom med sånn bedøvelse greie i.. og det er fordi at vi fikk beskjed at om en av partene fikk fort sår, så burde vi ikke prøve.. Og jeg får fort sår.. alltid når vi har samleie får jeg sår i underlivet.. men for det meste kun når vi bruker kondom.. men når vi ikke bruker kondom så går det enda fortere for han.. for han sier det er så deilig.. Så jeg vet ikke hva eg ska gjøre.. enten får eg litt sår, eller så kommer han med engang.. Jeg vil kunne nyte øyeblikkene når han er inni meg uten at det skal bli avbrutt av at han kommer med engang..
så har du noen tips for oss? har hørt at det er noen piller som kan hjelpe til for gutten..? hva heter de? må man ha resept for å få de?
Håper dere kan hjelpe meg littegranne ihvertfall..
ha en fortsatt fin dag :)

Innsendt av jente 17 år

(Seksuelle problemer)

Svar:

Hei jente 17!

Flott at du setter pris på siden vår og jobben vi gjør!

Du forteller at du aldri har fått orgasme sammen med kjæresten din. Betyr det at du ikke får det alene heller? Hvis du ikke pleier å kose med deg selv og onanere så bør du begynne med det. Gjennom å utforske kroppen din finner du ut hva du liker og hva som skal til for å nyte mest mulig. Og når du har knekt koden for orgasme så kan du vise kjæresten din hva som skal til. Du sier at du helst vil ha orgasme gjennom samleie, men at samleiet varer så kort. De fleste jenter opplever ikke å få orgasme gjennom samleie, fordi skjeden ikke er så følsom. Derfor er det viktig å utforske på andre måter en kan oppnå orgasme. Noen jenter opplever at de kan få orgasme gjennom å bli fingret i skjeden, men at de ikke får det under samleie. Det er fordi fingrene klarer å utøve et større trykk mot klitoris enn det penis klarer. Så fortsett å utforske alle måter som kan føre til nytelse.

Når det gjelder at kjæresten din kommer for tidlig så er det vanlig blant unge menn. Siden han varer litt lengre med kondom så er jo det en god løsning. Men siden du blir fort sår så må dere bruke glidekrem i tillegg slik at du unngår det. Da kan dere også prøve den med bedøvelseskrem å se om det gjør at han varer enda lengre. Det finnes medisin på markedet for de som virkelig sliter med for tidlig utløsning, altså for de som kommer før det har gått ett minutt. Det er for dem som alltid har det slik også når de onanerer. Medisinen er veldig dyr og en lege må skrive resept på den. Medisinen heter Priligy, men den er som sagt veldig dyr og da må han snakke med legen. Anbefaler at dere først prøver kondom med bedøvelseskrem og glidemiddel i tillegg. I tillegg må dere fortsette å forske på hva som skal til for at du skal få orgasme. Gjør det både alene og sammen med kjæresten din!

Håper dette er til hjelp og lykke til videre!

Hilsen sexrådgiveren 

< Tilbake

Lignende spørsmål

 

Nordland fylkeskommune

Sosial- og helsedirektoratet
© 2002-2014 Klara Klok <post@klara-klok.no>. Sidene er utviklet av SERIA.no. Design: KREMdesign AS | Spørsmålsindeks
Skriv ut Skriv ut