Hjelp, det kommer noen!
Til forsiden
HELSEFORHOLD / FAMILIERUSMIDLERSEKSUALITET
 

Dette spørsmålet ble stilt 25.3.2012 og ble besvart 26.3.2012.

Vi gjør oppmerksom på at svaret er eldre enn 6 måneder. Det kan i løpet av denne perioden skjedd endringer eller korreksjoner som gjør at informasjonen ikke lenger er korrekt.
Hilsen driftsansvarlig

Spørsmål:

hvor langt inn er det i en fitte hvor lang kuk må du ha for og nå bunn i fitta kan jeg ha sex selv om pikken min er 14cm

Innsendt av gutt

(Gutters underliv)

Svar:

Hei.

Penis vokser individuelt i pubertetsalderen. Normal penisstørrelse hos en utvokst gutt (det vil si 18-20 år) er mellom 10 og 20 cm i stiv tilstand. Gjennomsnittet hos voksne menn i Norge ligger på 14-16 cm. Omkrets målt inne ved penisroten er gjennomsnittlig ca 10-13 cm. I slapp tilstand varierer størrelsen en hel del, men dette har ingen betydning for hvordan den er i stiv tilstand.

Penisstørrelsen har lite å si når et par er sammen seksuelt. Det som er viktig når det gjelder seksualitet er at man tar hensyn til hverandre, at man føler seg trygge på hverandre, at man gjør spennende og gode ting, og at man blir kåte og får tenning.
Det har ikke noe med penisstørrelsen å gjøre, men lysten og evnen til å være åpen for å utforske og gjøre hverandre godt.

Hilsen helsesøster

< Tilbake

Lignende spørsmål

 

Nordland fylkeskommune

Sosial- og helsedirektoratet
© 2002-2014 Klara Klok <post@klara-klok.no>. Sidene er utviklet av SERIA.no. Design: KREMdesign AS | Spørsmålsindeks
Skriv ut Skriv ut