Hjelp, det kommer noen!
Til forsiden
HELSEFORHOLD / FAMILIERUSMIDLERSEKSUALITET
 

Dette spørsmålet ble stilt 5.2.2014 og ble besvart 11.2.2014.

Spørsmål:

Jeg vet at det er forskjell på porno og ekte sex, men jeg liker wetsex, og vil drikke en dames cum, og være blindfoldet mens hun gjør kinkige pervo ting med meg, men hvor finner eg en med slike fantasier og interesser? Og er det en forskjell på en dame sin urin og cum? Hvis det er, er det forskjell på en dame og en manns urin? for er det det samme er det bare ekkelt! Og om eg bruker nettet til å finne noen å ha slik sex med, vil det skade meg når eg søker jobb? Plis, svar spørsmål for spørsmål

Innsendt av gutt 17 år

(Seksuell tenning)

Svar:

Hei gutt 17 år!

Takk for spørsmål.

En kan i liten grad styre hva en fantaserer om og tenner på. Ens fantasier er ens egne og ikke noe en trenger å dele med andre. Det er vanlig å ha seksuelle fantasier om svært mange ting og situasjoner. Målet for de fleste er at fantasiene skal være til hjelp for å bli kåt og få en orgasme, og derfor kan en si at fantasier er viktig i forhold til seksuell lyst.

Hva vi blir kåte av kan variere fra gang til gang. Noen blir kåt av bilder, gjenstander, andre av en fortelling eller en sanseopplevelse.

Det er viktig å tenke at det ikke er noe galt med en selv om en tenner på uvanlige ting.

Noen tenner på ting som de fleste andre ikke finner spesielt opphissende. Dette kan da dreie seg om det som kalles seksuelle fetisjer. Wetsex regnes av mange som en seksuell fetisj.

Seksuelle fetisjer kan være veldig mye forskjellig; fra tenning på ulike klær som silke, lakk, lær, gummi, latex eller utsette andre for eller selv bli utsatt for spesielle typer av seksuell aktivitet som dominans/underkastelse eller andre rollespill. Listen over hva fetisjer er, er svært lang og for mange er også en kombinasjon av ulike preferanser vanlig.

Les mer om fetisjer her

Det finnes foreninger og klubber for de som har seksuelle fetisjer. De fleste av disse foreningene har 18 årsgrense. En av disse foreningene kalles SMIL Norge. Ellers er nettet et egnet sted å finne andre mennesker med lignende interesser.

Hva du tenner på seksuelt og gjør seksuelt med et annet menneske, er ikke noe en arbeidsgiver trenger å informeres om. Så lenge du ikke ønsker å fortelle om dine fetisjer, trenger du ikke det. Dette er ditt valg.

Bruker du nettet må du være obs på at bilder og videoer du legger ut av seg selv kan videresendes og misbrukes. På denne måten kan dette kunne "skade" en eventuel jobbsøknad. Så lenge du er diskre vil dette ikke bli et problem.

Mennesker har ulike kroppsvesker. Kvinner har urinvæske, skjedesekret og det som kalles kvinnelig ejakulasjon. Dette er forskjellige kroppsvæsker.

Når kvinner blir seksuelt opphisset produserer de fukt i skjeden, og denne væsken kalles skjedesekret. Når jenter "spruter" (kvinnelig ejakulasjon) utstøtes det væske fra kjertler i urinrøret. Denne væsken er blank og kan lukte svakt av urin siden kommer fra urinrøret, men det er ikke urin. Mengden væske kan variere. Noen jenter har ikke disse kjertlene utviklet og vil ikke kunne få denne utløsningen.

Håper svaret mitt var til hjelp!

Vennlig hilsen Psykiatrisk sykepleier

< Tilbake

Lignende spørsmål

 

Nordland fylkeskommune

Sosial- og helsedirektoratet
© 2002-2014 Klara Klok <post@klara-klok.no>. Sidene er utviklet av SERIA.no. Design: KREMdesign AS | Spørsmålsindeks
Skriv ut Skriv ut