Hopp til hovedinnhold

Har du et vanskelig spørsmål?

Spør Klara Klok!
Det er gratis, anonymt og du får svar i løpet av en uke

Panikk, lukk siden

Du er her

Spørsmål

Vi gjør oppmerksom på at svaret er eldre enn 6 måneder. Det kan i løpet av denne perioden skjedd endringer eller korreksjoner som gjør at informasjonen ikke lenger er korrekt. Hilsen driftsansvarlig
Spørsmål: 

dere åpner igjen ikke sant? dere er bare på ferie? pls ikke steng :(

Følelser Rett og galt Klara Klok Innsendt av Jente 17, 24.12.2016 - 23:57
Svar: 

Hei.
Takk for at du viser at Klara Klok har vært betydningsfullt for deg. Dessverre, så kan jeg ikke gi deg et svar som du ønsker, men må bekrefte at Klara Klok blir borte etter mange år.  Da Klara Klok kom, så var det helt unikt og enestående og har fått en veldig viktig plass for mange barn og ungdommer og etter hvert unge voksne. Jeg har følt meg heldig som har fått lov til å være med på dette og fått ha en slik dialog som har føltes meningsfullt å gjøre. 

Nå er det politisk bestemt at det skal være en felles nettportal for å gi et bedre tilbud til barn og ungdom. Jeg håper du kan bli glad i den nye tjenesten og at du kan bruke Ung.no fram til videre tilbud kommer på plass. Det viktigste er at barn og ungdom i Norge får et godt tilbud uansett hvor de bor i landet.

Du ble den som jeg ga mitt sist svar til på Klara Klok  etter å ha svart på over 10.000 spørsmål i min tid som Klara Klok. Og  kanskje er det en dårlig trøst, men jeg kommer også til å savne Klara Klok og alle de flotte barn og ungdommene vi har fått tillit fra. 
Ha et godt nytt år og ha tro på at det kommer til å gå bra uten Klara Klok også!

Vennlig hilsen Klinisk konsulent.

Besvart 31.12.2016 - 18:11
Skriv utSkriv ut
Gi tilbakemelding Hva synes du om denne siden?