Hopp til hovedinnhold

Har du et vanskelig spørsmål?

Spør Klara Klok!
Det er gratis, anonymt og du får svar i løpet av en uke

Panikk, lukk siden

Du er her

Spørsmål

Vi gjør oppmerksom på at svaret er eldre enn 6 måneder. Det kan i løpet av denne perioden skjedd endringer eller korreksjoner som gjør at informasjonen ikke lenger er korrekt. Hilsen driftsansvarlig
Spørsmål: 

jeg har treningsapparat hjemme, men klarer ikke å gå dit for å bruke det. hva burde jeg gjøre? det er som om noe stopper meg fra å gjøre alt he ri livet. nei det er ikke latskap, men jeg vet ikke hva det er.

Kropp og helse Kosthold og trening Trening Innsendt av Jente 17, 24.12.2016 - 23:40
Svar: 

Hei!

Hjemmetrening er etter min erfaring sjelden en stor suksess. Det er verre å skulle trene hjemme, der du samtidig skal slappe av, eventuelt gjøre lekser, lese, spise, sove, osv., i motsetning til å komme seg til et treningssenter, eller komme seg ut i naturen for å trene. Derfor oppfordrer jeg deg heller til å komme deg ut for å trene. Tren gjerne sammen med andre, noe som gir betydelig større inspirasjon og motivasjon enn det å skulle trene alene hjemme. Kanskje hvis du blir bitt av "treningsbasillen" at du kan trene litt hjemme i tillegg, men mesteparten av treningen må nok foregå en annen plass enn hjemme. Med en gang du har pakket bagen og kommet deg ut av døren, så er det lettere å motivere seg til både lengre og kvalitativt bedre treninger enn det er mulig å gjøre hjemme.

Vennlig hilsen fysioterapeuten

Besvart 31.12.2016 - 17:52
Skriv utSkriv ut
Gi tilbakemelding Hva synes du om denne siden?