Hopp til hovedinnhold

Har du et vanskelig spørsmål?

Spør Klara Klok!
Det er gratis, anonymt og du får svar i løpet av en uke

Panikk, lukk siden

Du er her

Spørsmål

Vi gjør oppmerksom på at svaret er eldre enn 6 måneder. Det kan i løpet av denne perioden skjedd endringer eller korreksjoner som gjør at informasjonen ikke lenger er korrekt. Hilsen driftsansvarlig
Spørsmål: 

Hei sliter litt når det kommer til kondomer, har prøvd alle de forskjellige gratiskondomene og ingen av disse er breie nokk, vet dere av noen alternativer når det kommer Til at kondomene ikke passer?

På forhånd takk!
PS! Takk for mange års bra arbeid! Dere har hjulpet
Mye og det er virkelig trist at dere legges ned!

Kropp og helse Prevensjon Kondom Innsendt av Gutt 16, 24.12.2016 - 22:21
Svar: 

Hei gutt 16!

Så flott at du har satt pris på jobben vi har gjort, og at det har vært til hjelp for deg! For hjelp videre kan du stille spørsmål på; www.ung.no

Du forteller at du har forsøkt mange kondomer, men at de ikke er brede nok. Har du bestilt kondomer på nett? Du kan bestille her, og du kan legge inn at du ønsker den pakken som heter stor. 

https://helsenorge.no/sex-og-samliv/prevensjon/gratis-kondomer

Hvis du allerede har prøvd disse, så kan du kjøpe en kondom som heter King Size xx large. Den kan kjøpes på nett eller på kondomeriet. Disse er mye bredere.

Det er kjempeflott at du ikke gir opp å finne et kondom som passer, kondom beskytter jo både deg og partner mot kjønnssykdom og graviditet!

Håper dette er til hjelp og lykke til videre!

Fortsatt god jul og godt nyttår fra sexologisk rådgiver

Besvart 31.12.2016 - 17:36
Skriv utSkriv ut
Du har stemt
Gi tilbakemelding Hva synes du om denne siden?