Hopp til hovedinnhold

Har du et vanskelig spørsmål?

Spør Klara Klok!
Det er gratis, anonymt og du får svar i løpet av en uke

Panikk, lukk siden

Du er her

Spørsmål

Vi gjør oppmerksom på at svaret er eldre enn 6 måneder. Det kan i løpet av denne perioden skjedd endringer eller korreksjoner som gjør at informasjonen ikke lenger er korrekt. Hilsen driftsansvarlig
Spørsmål: 

Hei. Hver gang jeg er hos mamma og pappa på besøk, så kjefter mamma så utrolig mye på pappa, hun kjefter for ingenting, dette er også min eldre søster klar over at hun gjør, men som nå sier til mamma at hun må ta å snakke til meg, blir forvirret. Jeg har begynt å kjefte på henne for jeg er så utrolig lei av dette, selvom de sier at dette er måten de prater på, det trur jeg ikke noe på.
Jeg vurderer å ikke komme til mamma og pappa noe mer pga dette, som er veldig synd siden jeg har et av de minste barnebarna dems!
Hva skal jeg gjøre? Samboeren min vil nesten aldri komme hit pga oppførselen til mamma!
Prøvde å fortelle henne det før, men hun ville ikke tru på det, hun trur også at jeg støtter pappa i alt....

Hilsen en fortvilet datter!

Følelser Familie Familiekonflikter Innsendt av Jente 21, 23.12.2016 - 11:22
Svar: 

Hei jente 21 år.

Takk for at du skriver til meg.

Dette var trist å høre og jeg forstår veldig godt at du er fortvilet. Jeg tenker at dette er noe du må ta opp med moren din. Noen ganger er det som fungerer best at man er ærlig og direkte. Jeg tror at hvis du sier til henne at du vurderer å ikke komme til dem noe mer på grunn av oppførselen hennes og at det vil si at hun ikke får sett et av barnebarna hennes, så vil hun gjøre noe med saken. Det er ikke sikkert hun er klar over hvor ille dette er for deg. Vær tydelig og ikke legg skjul på hvordan du har det. Si også at samboeren din også har det vanskelig i forhold til dette. 

Selv om du har forsøkt å snakke med moren din om dette før så kan du gjøre det igjen. Prøv å si alt rett ut som det er. Kanskje det kan være en ide å vise henne dette brevet som du skrev til meg? 

Om du trenger å snakke med noen, kan du ta kontakt med helsestasjon for ungdom. 

På forsiden til Klara Klok ligger det en oversikt over alle landets helsestasjoner og der kan du finne den som er nærmest der du bor.

De fleste helsestasjoner har kveldsåpent noen dager i uka. Der kan du snakke med både helsesøster og lege. De fleste har et system med kølappordning, så det er bare å møte opp og stille seg i kø. Det er gratis på helsestasjonen.

Håper det ordner seg.

Vennlig hilsen helsesøster.

Besvart 30.12.2016 - 18:03
Skriv utSkriv ut
Du har stemt
Gi tilbakemelding Hva synes du om denne siden?