Hopp til hovedinnhold

Har du et vanskelig spørsmål?

Spør Klara Klok!
Det er gratis, anonymt og du får svar i løpet av en uke

Panikk, lukk siden

Du er her

Om Klara Klok

Helseinformasjonstjenesten Klara Klok har ungdom og unge voksne i aldersgruppen 10 - 25 år som målgruppe. Hensikten med tjenesten er å gi god informasjon og veiledning om temaene kropp og helse, følelser, rus og seksualitet uavhengig av hvem du er og hvor du bor.

Spørsmålsstilleren er anonym og får svar innen en uke. Spørsmål og svar legges ut under det enkelte tema på spørresiden, tilgjengelig både for den som stilte spørsmålet og andre som besøker nettstedet. Det er helt gratis å stille spørsmål til Klara Klok.

Klara Klok-redaksjonen forbeholder seg retten til å slette spørsmål som ligger utenfor vårt fagområde eller som betraktes som useriøse.

Nettstedet er et supplement, ikke en erstatning, til eksisterende helsetilbud og kan ikke brukes for å stille diagnoser eller fastsette behandling. Ofte kan en konsultasjon hos lege, psykolog eller andre være nødvendig i tillegg til den informasjonen som gis her. I noen tilfeller er legeundersøkelse, samtale med helsesøster, psykolog eller andre den eneste og beste måten å få hjelp på. Et av målene med Klara Klok, er å vise vei til disse tjenestene.

Tjenesten finansieres av Helsedirektoratet og Nordland fylkeskommune. Nordland fylkeskommune er driftsansvarlig for Klara Klok og innehar konsesjon fra Datatilsynet for driften av tjenesten.

 

Kvalitetskriterier:

  • Innholdet på denne nettsiden skal ha god faglig kvalitet og være tilpasset målgruppen.
  • Svar på spørsmål gis av kvalifiserte fagpersoner.
  • Spørsmålsstiller er helt anonym.
  • Svar skal mottas innen syv dager. 

 

Hvem svarer på spørsmålene som sendes til Klara Klok?

Årsrapport 2015

 

Ønsker du gratis visittkort og plakater? Send en mail til oss, så ordner vi det.

 

Vi er åpne for tips, kritikk og forslag.

 

Kontaktinformasjon:

Nordland fylkeskommune
Klara Klok
Fylkeshuset
8048 Bodø

Tlf: 75 65 04 81
e-post: post@klara-klok.no

Skriv utSkriv ut
Gi tilbakemelding Hva synes du om denne siden?